onsdag 28 maj 2008

nyaste stugbilden

Förra fredagen lämnade vi G hos kära mormor, men tog i stället med hans morfar upp till stugan. Målet var att måla gavelväggar och underspikning färdigt, och att fortsätta med isolering av golvet om vi hann. Efter sovmorgon till halv åtta (!) var vi ganska snabbt ute och kunde konstatera att vädret var perfekt för målning. Med hjälp av en spruta för slamfärg och varsin pensel tog vi oss an stugans panel. Det flöt på bara fint hela dagen och innan kvällen kom såg stugan ut så här:

Färdigt!!!

Sedan hade vi söndagen på oss att jobba med golvet och vi hann klart det med! Så nästa gång vi åker upp kan vi påbörja nåt annat, skönt att hinna klart nåt för en gångs skull. Annars hinner man inte så mycket bara på en helg. Så stort tack till pappsen för målarjobb och till mamsen o R för barnpassning! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad ni har kämpat på bra. Vi ser båda fram emot att få följa med upp i sommar och beskåda livsverket... eller just det - jobba var det ju! =) En STOR kram!

Anonym sa...

Ja, ni kan gärna åka upp o jobba alla helger, G goding kan vara hos oss. Så jobba på ni så njuter jag av att vara mormor.
Kramisar.

Anonym sa...

Helt grymt, så där såg jag inte framför mig att det skulle bli när någon skottade de sneda groparna till gjuningen. Jag ser fram emot att åka dit och jobba i sommar.
/M