tisdag 3 mars 2009

Lycka

Vilken bra dag det är idag!!! Besöket hos barnmorskan gick bara fint och vi fick höra snabba hjärtljud från min mage! Känns så otroligt bra och nu kan man pusta ut ett tag. Nästa milstolpe blir det "stora" ultraljudet i början av april. =)
Gustav fick sitt pricktest idag också, och det visade ingen allergi mot hund. Det hade vi inte trott ändå, men det var en del av den utredning de gjort på hans rossliga hosta. Han kan förstås fortfarande utveckla allergi mot både det ena och det andra, för han är så liten ännu. Hostan är han av med igen, efter ett par veckors återkomst efter senaste förkylningen. Så idag sänkte vi cortison-dosen till hälften. Om hostan inte kommer tillbaka kan vi sänka ytterligare om ett par veckor.
Han var ganska stolt idag när vi kom hem och drog upp ärmen på tröjan för att visa mej att "Dokton jita på min ajm!". =)
Det enda tråkiga som hänt idag är besöket hos vetrinären med Elvis. Han skadade en klo i helgen och idag blev han av med den, under sövning. På mycket vingliga ben gick han från bilen in i huset, och sedan har han bara sovit hela kvällen. Nu blir det till att byta bandage på tassen, tratten på och medicinera i 2 veckor. Hoppas det läker bra!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser fram mot en kopia av fotot på det lilla livet, när det tas!

O Gustav som blivit ritad på! Kunde dom konstatera direkt att hundallergi var uteslutet?

Men stackars Elvis! Växer det ut en ny klo?
Kramisar