fredag 11 juli 2008

Familjen är samlad igen

Som vi väntade i eftermiddag...tiden gick bara sååå sakta! Vi visste ju att godingen skulle till djurparken i Lycksele på vägen hit, men de blev dessutom fördröjda hemma av att han skulle "hjälpa till" att packa. Så det var nästan kväll innan de dök upp. Och det blev ett kärt återseende med många goa kramar. =) Nu behåller vi honom hos oss länge innan han får lånas ut igen!



Imorgon väntar en rolig överraskning för G, för hans morbror och moster o M är på väg till oss just nu. De kör ända från Lidköping/Stockholm och kör i sträck, så de bör vara här på morgonsidan. Vi sover i husvagnen, men har även hyrt en stuga för de långväga gästerna. Efter (förhoppningsvis) sovmorgon, mys och frukost kan vi gå och väcka dem med en överlycklig liten kille! Han älskar sina släktingar i allmänhet, och min syster och hennes sambo i synnerhet! De bodde ju i samma stad som oss i hela Gurras levnadstid, ända tills de flyttade i julas. Och G har tillbringat många glada timmar med dem. Jag kan lätt föreställa mig hans glädje över återseendet!

Kan tillägga att öringen smakade utmärkt! Och att vi till middag idag har ätit rökt sik...vi bara hoppas att fiskelyckan håller i sig! Men å andra sidan får vi nu besök av en riktig storfiskare (kära lillebror), så han kan nog säkra fisktillgången på vårt middagsbord i veckan, he he!

1 kommentar:

Ängeln sa...

ÅÅÅÅåååå vad söt G är!!!

Tack för ert kommentera. Blev glad för det. Ja det blir roligt att få träffa er och G OFTARE!

Kramkram //Ulrica