fredag 19 september 2008

Host, host...

Vi har en sjukling i huset. En ynklig kille med hosta o feber-röda kinder, som gärna myser med mamma i soffan (mums!). De ringde från dagis idag och tyckte vi skulle hämta hem honom. Han var relativt pigg när vi åkte därifrån, men väl hemma har vi inte gjort mycket ikväll. Efter en gröt-middag (...vadå!? Det var faktiskt inte tänkt att någon av oss skulle äta hemma ikväll! G skulle ha följt med sin faster upp till farmor o farfar, och jag skulle ha åkt med Urban upp till fjällen för att jaga o plocka svamp...dessutom är gröt både gott och mättande!), som G hjälpte duktigt med att både hälla i och röra i kastrullen, hamnade vi framför Bolibompa o sen blev det Bilar. Jag slumrade nog till en stund mot G's axel, där vi myste i soffan, för plötsligt var det hög tid för välling och lite hostmedicin. Hoppas han får sova gott inatt...
Själv hade jag tänkt färga håret, men det får bli en annan kväll. Jag ska passa på och lägga mej tidigt i stället. Go'natt! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förkylningar är aldrig kul, men dom går ju över. Gröt är väl helt ok som mat, säkert bättre än hamburgare o pommes från gatukök.
Så skönt få sitta i soffan o ha en gossig kille i famn. Lyckost!
Krya på kramisar!

Anonym sa...

Men nu är ni väl friska?
Tuva fick feber idag...och ska ha kalas på söndag. Hmmm!

Kram och trevlig helg!
/Anna Fo