måndag 28 februari 2011

Stughelg med skoterfamiljen

Äntligen lyckades vi få med oss kompisar till både stora och små till stugan! Helgen har tillbringats mest på skotrarna (fast vissa hade oturen att måsta skumpa runt i pulkan bakom - verkligen inte det trevligaste sättet att färdas). Vi åkte många mil och hann till både Hemavan och Tärnaby ena dagen, och till Syterstugan nästa dag och lunchade ute med stekt baconpannkaka, varma koppen och varm choklad. Och vilket fint turområde vi har alldeles bakom stugan! Det visste jag i och för sig redan, men det var kul att se det med egna ögon. Förhoppningsvis kan det bli av under påsken, om inte förr, att ta sig dit på skidor.

Tyvärr blev det till att hämta vatten i dunkar, för ledningen hade frusit...och fastän de båda ett-åringarna bajsade ikapp och vi var 8 personer, så funkade det bra. På lördagen drog vi in till badhuset i Hemavan för en härlig dusch och lite bastu. =) Barnen hade jättekul och (de äldre) kunde hålla sams ända till hemfärd, fastän halva styrkan varit febriga och hostiga. Herman smittades och är idag
hemma för första gången sedan han började på förskolan. Vi håller tummarna för snabb tillfriskning och att övriga slipper smittas!

Filmtajm emellan uteaktiviteterna.

Att Herman gillar motorer är välkänt, och han älskade verkligen att åka på skotern. Så för honom var det en riktig höjdarhelg! =)

Lite bob har vi också hunnit åka. Sååå roligt! Gustav-med-choklad-mustaschen åkte flest gånger av alla. =)

1 kommentar:

mormor sa...

Så mysigt, och tur med vädret, äntligen temperatur för uteaktiviteter.
Kramisar