onsdag 22 oktober 2008

Sin far upp i dagen

Mycket tyder på att Gustav ärvt sin fars händighet. Han är så nyfiken och älskar att pilla på saker och undersöka dem. Särskilt när det handlar om Urbans verktyg och hans arbetsbil i synnerhet! Så fort skjutdörren till skåpet bak är öppen klättrar han in och kollar in verktygen. Det är inte bara en gång han vält ut alla skruvar i de askar som finns där...och han kan nog snart namnen på alla handmaskiner. Och som det verkar just nu tänker han gå i pappas fotspår vad gäller yrkesval, för när man frågar honom om vad han ska bli när han blir stor, svarar han "Hammaje". =)
Hans intresse är i och för sig uppmuntrat från flera håll, för redan när han var 5 månader fick han en egen verktygslåda i julklapp, sina Peltor hörselkåpor fick han långt tidigare (som han stolt bär när pappa har på sina), han äger snickarbyxor med Urbans företags-logga på, egen batteridriven skruvmejsel, en rad leksaker som förknippas med snickeri och ingen vet hur många tumstockar han förbrukat vid det här laget. Här syns han i alla fall med sin första egna tumstock, modell mindre, när han var 9 månader.
Tänk att det känns som nyss!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja nog är han händig alltid, men arvet kommer från både mor och far. Tiden går nog så fort, när man inte ses varje dag. Gustav är verkligen en Goding.

Kram på er alla från (min)farmor