söndag 30 maj 2010

Stug-helg

Vi har inte varit i stugan sedan helgen efter påsk, men nu var det dags! Vägen som drabbades av jordskredet öppnades i fredags och även där vägen spolats bort av vårbäcken har lagats, så nu tar vi oss hit från båda håll. Helt otroligt imponerande att se vilka jordmassor som flyttats av vattnet, på båda sidorna var det ca 3 m höga vallar!
Som alltid känns det för kort att bara åka hit över helgen, men vi har hunnit städa upp lite efter vintern och tillbringade ett par timmar på badhuset igår...ALLDELES ensamma! Lyxigt! =) Gustav fick på sig både armflytmojänger och rygg-dito, och kunde flytande ta sig runt i stora bassängen. Herman gillade bubbelpoolen o den varma barnpoolen bäst, där han plaskade förnöjd.
Idag på morgonen tog tag en rask promenad med endast fågelkvitter och bäck-brus i öronen och solen lyste stundvis. Härligt! Nu mulnar det på lite, så får se vad vi hittar på innan det blir hemfärd. =)

2 kommentarer:

mormor sa...

Så härligt ni har det och vilken lycklig min hos Gurra! Förstår om han är lycklig, det är kul att simma. Nu står strykjärnet i hallen så det inte ska glömmas bort.
Kramisar

Morfar sa...

Jag förstår att Gustav tycker det är skönt i vattnet,han ser hur lycklig ut som helst i bassängen.
Det kommer Herman ochså att göra.Vad skönt för era Barn.Kram