fredag 11 mars 2011

Sportlov i stugan

Det känns som en ny tradition har inletts i och med denna veckas ledighet. Sportlov. Erkänner att pojkarna fortfarande är för små för att ha sportlov, men om bara två år kommer Gustav ha sitt första. Och jag är ganska säker på att de kommer att tillbringas i stugan! År efter år efter år... För det är ju nu som den allra bästa tiden börjar, med sol och fin skidåkning och möjlighet till lite varmare väder. Tvärtemot vad alla väderrapporter förutspått har vi haft mycket bra väder i veckan. Det började med regn och blötsnö på måndagen och tisdagen, men därefter har det bara blivit bättre, med kalla nätter och soliga dagar och kall snö. Underbart! =)
Vi har umgåtts med vänner från hemstaden i och utanför skidbacken i dagarna tre. Igår åkte de hem och vi tar en vilodag i stugan...som betyder vilodag från skidåkning, men inte från andra saker. Käre maken har nämligen jobbat på och satt räcket till altanen på plats, utan att någon liten kille hunnit ramla ner! Solen har lyst på oss och vi har grävt snögrottor och bara varit ute hela förmiddagen, som moraliskt stöd åt maken/pappan. Och så blev det en utelunch på det. Mitt i byggröran på altanen gräddades det våfflor och grillades korv. Faktiskt en helt okej kombo! Imorgon blir det hemfärd, men den här underbara veckan kommer vi minnas länge. Åtminstone tills nästa sportlov. Hoppas ni andra sportlovsfirare haft det lika bra! =)

2 kommentarer:

Ulrica sa...

ÅÅÅ underbart! Önskar att jag var med er. Det får bli en annan gång... :D NJUTA rejält!
Saknar er pussar kramar på er fem!

Farmor sa...

Jättefint blev det med staketet, men ännu finare dom som är på altanen. Puss på G och H. Det ser så mysigt ut önskar att jag vore där. Kramar farmor