måndag 1 mars 2010

Resan till Lidköping

Är sedan några dagar hemma igen efter besök hos lillebrors familj, med pojkarna. Vi åkte tåg ner och skulle ha åkt tåg hem åxå om det inte varit för att det blev inställt. Det snöade otroligt mycket under veckan vi var där och en dag var vi till och med insnöade...plogbilen kom aldrig den dagen o det var väl ca 30 cm vindpackad snö på vägen!
Så det blev till att stanna hemma då. Vi hade väldigt trevligt med tre busande barn och när vi inte skottade var vi på Vänernmuseet, Rörstrand, fikade på stan, besökte öppna förskolan eller bara lekte ute. Den största busen lyckades få igång larmet på Rörstrands porslinsutställning (gissa om mamman fick hjärtat i halsgropen!!!), men det var som tur var inte pga krossat porslin utan bara för att han stack in fingrarna i en glasmonter o pillade på fotocell-dosan. Nyfikna barn!
Tåget hem blev som sagt inställt o vi tog flyget hem en dag försenade i stället. Brorsan skjutsade oss till Landvetter o några timmar senare var vi hemma igen. Borta bra (tack för en himla fin vecka M, J o lilla C!) men hemma bäst! Bara dumt att jag glömde mobilen i bilen på flygplatsen!!! Saknar den verkligen! Förresten, Hermans första två tänder tittade till sist fram med några timmars mellanrum.
Och får se om jag lyckas få någon ersättning från SJ för den flygbiljett jag var tvungen att köpa. Tågresan hem gick att omboka, så den har jag ju kvar till en annan gång, men det kändes otroligt trist att ta från sparpengarna för att måsta köpa flygbiljett till Gustav o mej.

2 kommentarer:

Morfar sa...

Ja ni fick en snöig resa med 2 barn som är livliga av sig men snälla,men lyckligtvis ändå bra om man jämför med andra ställen..Gustav tycker om att åka flyg? Nu är ni iallafall hemma! kramar morfar.

Anonym sa...

Herman verka ha mått bra efter resan eller glad att allt gick bra!kram.