söndag 3 augusti 2008

Sista lediga veckan börjar imorrn...

...fast Urban har förstås börjat om att jobba redan, så jag ska inte klaga. =) Jag ska plocka blåbär och hallon, om de ännu hunnit mogna, mysa med Gustav och hälsa på folk.

Vi har varit i Piteå över helgen och hämtat hem sonen, som varit med farmor o farfar hela veckan. Han har haft såå kul och de hade riktigt tur med vädret, så det har varit mycket vattenlekar ute med vatten-pistoler och bad! Han har inte alls velat prata med oss i telefonen, tråkigt, men skönt att veta att han är trygg och glad även när han sover borta. Det var samma sak hos mormor tidigare i sommar. =)

Under tiden har vi jobbat med det som ska bli Urbans kontor hemma. Hunnit isolera ytterväggarna, bytt fönster och reglat upp för att höja innerväggarna. Men det som tog en hel dag var att röja ut allt bråte som fanns på vinden sedan innan vi flyttade in. Hela vinden är tilläggsisolerad med lös-ull, så det var lagom kul att klättra upp och ner på stegen och dra ner en massa gammal papp, tidningar som använts som isolering - daterade 50-tal, gamla trasiga fönster och diverse annat skräp. Vi sparade kvar en hög gamla fina tidningar, lite butiksskyltar, två par skridskorskenor, som får ligga kvar på vinden att hittas av kommande generationer. Ändå fylldes en hel släpvagn med skrot...skönt att bli av med!! Återkommer med bilder, när det är nåt att fota i kontoret.

1 kommentar:

Anonym sa...

Simma! Vad härlig G.godingen är!
Kramisar