söndag 17 maj 2009

A room with a view

Vi gjorde en snabb sväng till stugan i fredags för att lämna mer panel till innerväggarna och åkte hem igen redan på lördagseftermiddagen. Det blev en härlig dag i strålande sol och överraskande varmt väder. Det var bara vi och fåglarna där, kändes det som. Någon enstaka bil passerade på grusvägen, men annars var det bara kvitter och bäckens brus vi hörde. Man får lov att imponeras över fåglarnas flit så här års. På endast två veckor så har de hunnit bygga ett bo på en regel under vårt stug-tak! Och vilken utsikt de får!


På hemvägen stannade vi till utanför Lycksele för att rasta Elvis och då kom G på att han också ville kissa i diket. Sagt och gjort, skorna åkte på och han blev utsläppt från bilen...men väl ute hade han nog lite för mycket sprattel i benen för att klämma fram någon endaste droppe. I stället sprang han runt lite och satte sig i en rishög för att stanna där. Han tyckte det var helt okej att vi skulle lämna honom och vinkade glatt när vi satte oss i bilen.
Det slutade med att hans pappa fick hämta och bära honom tillbaka till bilen. Nå, godingen fick i alla fall sträcka på benen lite. Han är faktiskt väldigt duktig på att sitta långa sträckor i bil-barnstolen, utan alltför mycket knorrande. Under gårdagens hemfärd varvades Pippi Långstrump på DVD'n med fantasier om prinsar, prinsessor och drakar (något inspirerad av Törnrosa!). Och vi fick alla tre turas om att vara alla rollerna. =)

1 kommentar:

mormor sa...

Tur att pappa och mamma inte tyckte det var okej att lämna honom i en rishög, godingen. Men jag förstår honom, måste vara betydligt skönare leka ute i solen än sitta instängd i en bil.
Kramisar