måndag 7 september 2009

Tre dagar över tiden...

Dagens barnmorskebesök avlöpte mycket väl. Med hjälp av järn-brustabletter varje kväll och en hutt blutsaft per dag har jag under de senaste veckorna höjt blodvärdet till respektabla 122 (från 104). Klart godkänt, alltså! Allt annat såg åxå bra ut, så det är bara att vänta in lill-killens beslut att komma ut... Vi bokade nästa besök till måndag om en vecka.

Den TENS-apparat jag beställde i början av förra veckan kom i fredags. Den ger liksom en pirrande massage (om man inte skruvar upp den för mycket) som är skönt. Har testat den i ryggslutet och gillar den. Idag har den verkligen kommit till användning. Har haft den på hela kvällen, då de rackarns foglossningarna satt stopp för alla kroppsliga övningar mer ansträngande än att gå (sakta!) till och från bilen. Hade planer på att slipa golvet igen och måla sista varvet, men har i stället sytt gardinerna till barnens rum, och fixat tyg till de lampskärmar som ska upp på väggarna.

1 kommentar:

mormor sa...

Vilken arbetsmyra!
Det onda kanske kommer av allt för mycket och ansträngande aktivitet, tur du har en symaskin att lugna ner dej vid. Blev gardin kappan bra?
Kramisar