måndag 24 januari 2011

"Dagarna du minns"...

...för att citera Mads Mikkelsen i Fritidsresors reklam. Vissa dagar av ens liv skulle man vilja leva om och om och om igen. Lyckliga soliga (eller molniga för den delen) dagar. Då man skrattade tills det gjorde ont i magen...eller bara gick runt och hade den där underbara känslan i kroppen av fullständig lycka. Det är ärligt talat inte ofta den känslan räcker i en hel dag och man får vara tacksam även över korta guldstunder.
Foton är bra på det sättet att de gör att man minns såna dagar och stunder, så man kan locka fram leendet även långt senare.

Det här fotot är ett typiskt sådant. Taget i en restaurang i ett växthus på Kinnekulle, med vindruvsklasar hängande från taket, knastrande grus som golv och himmelskt god mat, och utanför hästhagar och en vacker trädgård (som vi strövade i efter lunchen). Regnet hängde i luften, men jag minns det som om vi klarade dagen utan att bli blöta. Gustav passade på att busa runt (kan du se honom?) innan maten kom. Familjen var där med nyfunna vänner från Holland och Österrike, och så min bror och hans blivande fru. Det var dagen före deras bröllop... =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta var sannerligen en härlig dag, men dagen efter var nog nästan ännu bättre (tycker jag). Alla braiga dagar ska man lagra i minnet och plocka fram när de behövs som mest.